Termeni și condiții de utilizare, condiții contractualeservere dedicate - cloud vps - domenii web - protecție firewall ddos

Prezenta conventie privind “Termenii si conditiile de utilizare a serviciului de gazduire pagini web”

Prezenta conventie privind “Termenii si conditiile de utilizare a serviciului de gazduire pagini web”, stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa situl dedicatserver.ro ori poate utiliza in orice mod serviciul de gazduire sau inregistrare domenii, si are valoarea unei conventii incheiate intre SC ASTIMP IT SOLUTION SRL (denumit in continuare “furnizor”), in calitatea sa de proprietar si administrator al sitului si de furnizor al serviciului, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza situl sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciile (denumit in continuare “utilizator sau client”).
Neacceptarea acestei conventii ori a oricarei prevederi din aceasta atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea sitului ori utilizarea in orice mod a serviciului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a sitului, deschiderea unui cont la dedicatserver.ro ori utilizarea in orice mod a serviciului constituie o acceptare in intregime a conventiei si a oricarei prevederi din aceasta, inclusiv a oricaror modificari ulterioare care vor putea fi efectuate fara restrictii de catre furnizor, fara a fi necesara nici o alta formalitate.

1. Politica de continut

Este interzisa publicarea pe serverele furnizorului de continuturi sau trimiteri (links) catre astfel de continuturi care:
–  incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane ori alte drepturi;
–  au continut obscen sau de natura violenta;
–  au continut defaimator sau calomnios;
–  au continut cu caracter rasial ori discriminatoriu;
–  contin virusi, cai troieni sau altele similare;
–  contin software piratat sau se adreseaza celor care pirateaza software ori practica orice activitati similare.

2. Tipuri permise de utilizare a Serviciilor si de Materiale Gazduite

2.1. Clientul se obliga sa respecte legile din Romania referitoare la utilizarea Serviciilor de Gazduire si a tipului de Materiale Gazduite.

2.2. Prin stocarea pe Echipamente a urmatoarele tipuri de Materiale Gazduite, Clientul isi asuma explicit responsabilitatea ca orice consecinta comerciala sau legala sa o onoreze direct fata de terti exonerand dedicatserver.ro de orice responsabilitate.
a) Site-uri cu content multimedia generat de utilizatorii de Internet (ex: Youtube etc)
b) Broadcast radio si video prin Internet
c) Servere de jocuri online
d) Continut pentru adulti

2.3. Utilizarea Serviciilor si Echipamentelor pentru urmatoarele tipuri de actiuni este strict interzisa:
a) „Phising”. Solicitarea de informatii de orice fel si sub orice metoda de la utilizatorii de Internet fara ca Clientul sa fie persoana autorizata sa pretinda respectivele informatii.
b) „Atacuri informatice”. Initierea prin orice mijloc si orice tip de utilizare a Serviciilor in scopul degradarii performantelor, obtinerea de acces la alte echipamente, site-uri sau distribuirea de Materiale Gazduite in vederea generarii de Atacuri Informatice.
c) „Bulk Email”. Trimiterea de emailuri la mai mult de 500 adrese per Pachet Servicii per zi.Intelegeti gresit.Ca la procesatorii exista o taxa de transfer si una de extindere valabilitate, dumneavoastra ati platit doar taxa de transfer.
d) „Torrent”. Instalarea de servere sau aplicatii de transfer fisiere peer-to-peer este interzisa

2.4 In cazul in care dedicatserver.ro constata ca Serviciile si/sau Materialele Gazduite sunt utilizate in scopurile definite in articolul 2.3 toate Serviciile Clientului vor fi suspendate imediat din culpa Clientului fara nici o notificare prealabila. Ca si proba catre terti a incalcarii acestui articol, dedicatserver.ro va pastra o copie a Materialelor Gazduite.

2.5 In cazul in care o terta parte, inclusiv autoritati ale statului, notifica dedicatserver.ro despre o presupusa incalcare a legislatiei romane sau a intereselor acelei parti, Clientul isi da explicit acordul ca dedicatserver.ro sa transmita catre respectivul tert a datelor de contact furnizate de Client la deschiderea Contului fara acordul prealabil al acestuia.

2.6 Nu acceptam "Transferuri nume domenii" sau "Reinoire nume domenii" de la companii sau persoane fizice care fac trading cu nume de domenii.

2.7 Conditiile pentru "Serviciu de găzduire GRATUIT" sunt cumulative:
a) un singur cont per Persoană fizică sau Organizație necomercială
b) înregistrarea sau transferul unui domeniu .ro și publicarea pe site a textului "hosted by dedicatserver.ro" cu link către https://dedicatserver.ro
c) site-urile hostate nu trebuie sa conțină activităţi comerciale sau conținut comercial
d) serviciul se adresează doar : Persoanelor fizice și Organizațiilor necomerciale pe un an*
Nerespectarea condițiilor duce la suspendarea serviciului sau mutarea lui pe un serviciul cu plata
* dupa un an clientul trebuie sa treacă de pe serviciul GRATUIT pe un serviciul de găzduire cu plată

3. E-mail

Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (SPAM) pentru promovarea oricarui site utilizand serverele noastre sau prin servere ale unor terti pentru promovarea oricarui site gazduit de noi va avea ca si consecinta suspendarea sau anularea contului de gazduire al clientului, fara ramburs. Pot fi operate liste email in conditiile in care persoanele se inscriu pentru a primi mesaje, si se publica in toate mesajele procedura de retragere din liste.

Fiecare cont de gazduire este limitat, astfel incat sa nu permita trimiterea a mai mult de 100 de email- uri intr-un interval de 60 de minute.Per server – VDS sau dedicat – acceptam doar un RDNS indiferent cate IP-uri au fost alocate acelui server. Aceasta politica (restrictie) este necesara pentru a proteja calitatea serviciului de hosting. Trimiterea masiva de email-uri determina consumarea masiva a resurselor unui server, aceasta avand un impact negativ asupra calitatii serviciilor receptionate de cliienti. Prima incalcare a acestei politici are ca rezultat suspendarea imediata a contului de gazduire.

4. Utilizarea resurselor

Toate conturile sunt monitorizate pentru a urmari consumul de resurse de pe server. Daca un cont utilizeaza o cantitate foarte mare de resurse de pe server vom contacta clientul respectiv pentru a discuta in aceasta privinta. In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse ( memorie, procesor), contul poate fi suspendat sau scriptul dezactivat fara informarea prealabila, pentru a mentine buna functionare a serverului. Consumul total maxim acceptat pentru siteuri este de 2% CPU , 2% MEM si 1% MYSQL, iar procesele active pot sa consume maxim 10% CPU / MEM pentru pachetele de gazduire. Consumurile mai mari pot fi considerate abuzuri de server si pot aduce suspendarea contului de gazduire.
Este interzisa cumularea resurselor in Cloud ! prin comanda a mai multor VPS-uri cu configuratii minimale si unirea ulterior a resurselor intr-un singur VPS.

AUP in Cloud !

4.1 Echipamentul Furnizorului nu trebuie utilizat sub nicio formă și în niciun caz pentru transmiterea, depozitarea sau publicarea materialelor sau pentru efectuarea de acțiuni considerate ilegale în conformitate cu legislația României, Uniunii Europene și / sau SUA. Materialele sau acțiunile ilegale includ, dar nu se limitează la:

4.2 Utilizarea resurselor. Ne rezervăm dreptul de a suspenda serviciile sau de a dezactiva conturile dacă contul subliniază în mod nejustificat resursele sistemului. Vă vom informa cu privire la un bloc temporar plasat pe orice cont care consideră că consumă o cantitate excesivă de resurse de sistem, până la degradarea performanței generale a sistemului.

4.3 Utilizarea intenționată sau neglijentă a Serviciilor care depășește o încărcare a serverului de obicei așteptată, cum ar fi procesorul continuu ridicat sau rata de utilizare I / O este contrară politicii de utilizare loială. Utilizarea corectă este ceva de genul: medie 25% / oră, 50% - 20 de minute, 100% - 10 minute

5. Responsabilitatea clientului

Clientul este responsabil pentru actualizarea informatiilor de contact din panoul de control facturare, atunci cand este necesar. Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre client a actualizarilor necesare.

In cazul in care client-ul a furnizat date incorecte la inregistrare ( intentionat ) ne rezervam dreptul sa suspendam contul de gazduire sau alte servicii daca sunt active pana la corectarea datelor de contact/personale.

Clientul este responsabil pentru mentinerea in conditii de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii sensibile. In cazul in care o persoana neautorizata de dvs se autentifica in contul dvs de client si va schimba datele de autentificare sau va transfera un domeniu web la alt registrar sau pur si simplu schimba datele de detinator aveti la dispozitie 48 ore pentru a inainta o plangere/sesizare Departamentului Comercial prin ( telefon , email ). In cazul in care nu ati sesizat in 48 ore, dedicatserver.ro nu poate fi tras la raspundere pentru eventualele daune.

6. Raspundere limitata

Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor. Clientul este de acord sa garanteze si sa ne considere nevinovati in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.

Utilizatorul declara ca intelege si accepta ca in orice situatii in care utilizatorul va solicita daune de orice fel furnizorului, suma totala a daunelor solicitate de utilizator pentru orice motiv si care ar putea fi achitate de furnizor nu va putea depasi in nici un mod si in nici un caz suma totala a tarifelor (taxelor) achitate de catre utilizator furnizorului.

7. Backup

Backup-urile sunt facute de catre noi zilnic atat la fisiere , si baza de date. Totusi nu oferim nici o garantie pentru integritatea backup-urilor. Sfatuim toti clientii sa downloadeze fisierele si baza de date periodic.

Furnizorul nu este responsabil in nici un mod pentru pierderea informatiilor gazduite ca urmare a actiunilor utilizatorilor sau datorita erorilor existente in aplicatiile care nu sunt asociate cu serviciul. Ca exemplu, panoul de control nu este asociat cu serviciul si nu este pus la dispozitie de catre furnizor, fiind dezvoltat si oferit de catre cPanel.net, R1Soft Backup.

8. Garantia uptime

Serviciul oferit de dedicatserver.ro garanteaza un uptime mediu al serverelor de 99.98 % .

Sunt exceptii urmatoarele:

– Situatii de forta majora in care noi nu putem avea nici o influenta cum ar fi: razboaie, calamitati naturale, indisponibilitatea / intreruperea comunicatiilor, foc, virusi, hackeri, nefunctionarea corecta a unui software oferit de alta sursa ( scripturi gratuite, software de comert electronic sau procesator de plati online), flood, cutremure, embargouri, actiuni ale autoritatilor legale.
– lucrari de intretinere anuntate sau in situatii critice, upgrade-uri ale serverelor.
– domain name system (DNS), probleme care nu pot fi controlate dedicatserver.ro
– probleme de acces ale clientului cu FTP, POP, IMAP sau SMTP.

9. Programe care ruleaza in Background

Nu permitem utilizarea programelor care ruleaza in continuu in background. Permitem programelor sa opereze in background ca o extensie a site-ului web al clientului, dar nu permitem folosirea programelor special realizate pentru a opera in background.

10. Cron Jobs

Nu permitem rularea de scripturi prin cronuri setate la intervale mai mici de 10 minute.

11.Aplicatii si Scripturi CGI

Aplicatiile si Scripturile CGI pot fi utilizate de catre clientii nostri fiind o parte inclusa in serviciile oferite, dar orice aplicatie incusiv cele utilizate pentru criptomonede sau script CGI realizat special pentru a afecta in mod negativ performanta serverului/masinii virtuale sau integritatea retelei poate fi oprit fara preaviz.

12. Chat Room

Nu permitem folosirea de Chat Room-uri proprii fiecarui client pe serverele noastre datorita cerintelor deosebite ale acestor programe.

13. Instalari de servicii suplimentare.

In cazul in care scriptul care doriti sa il folositi necesita activarea altor programe software pe server, dedicatserver.ro nu este obligat sa instaleze acele programe, decat in cazul in care considera ca activarea acestora ar influenta negativ stabilitatea sau securitatea serverului. In acesta intra si modificarea unor parametri ale programelor folosite pe servere. Orice cerere de upgrade la cont ( spatiu / trafic / alt pachet ) se face prin email sau ticket de suport cu cel putin 24 ore inainte de modificare. Nu ne asumam nici o raspundere daca nu se face upgrade la cont si se termina traficul siteului sau spatiul. Clientul poate verifica in permanenta resursele alocate in panoul de control – Cpanel.

14. Notificari si anunturi

dedicatserver.ro isi rezerva dreptul de a trimite notificari privind serviciile oferite precum si anunturi din partea unor terti, atunci cand acestea pot fi in folosul utilizatorilor.

15. Termene de plata si facturare

Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor noastre in avans fata de perioada de timp in care acestea sunt furnizate.

Toate facturile proforme se vor trimite prin email si se va pune la dispozitia clientului in panoul de control. Clientii trebuie sa achite contravaloarea facturii in avans la inceputul fiecarei perioade de plata, in termen de 5 zile lucratoare de la data emiterii facturii proforme. Clientii care doresc inchiderea unui cont de gazduire sau al oricarui serviciu achizionat trebuie sa trimita o notificare pe email cu cel putin 5 zile inainte de data scadenta, altfel factura emisa va trebui achitata pentru minim o luna. Pentru fiecare zi de intarziere a platii dupa data scandenta pentru facturile proforma de prelungire a pachetelor de hosting se percep penalizari de 0.5 % / zi .

Abonamentele PayPal sunt responsabilitatea clientului. În cazul în care clientul își anulează produsul/serviciul, este responsabilitatea sa să anuleze abonamentul PayPal. Astimp IT Solution SRL nu sunt obligate să ramburseze plățile cu titlu de abonament sau plățile pentru reînnoirea serviciilor. Nu puteți depune o contestație PayPal sau o cerere de rambursare a plății. Acest lucru este văzut ca o încălcare a termenilor și condițiilor noastre. Orice cerere de rambursare sau rambursări neautorizate vor fi raportate pentru colectare agenției noastre de recuperare a creanțelor, orice taxe aferente vor fi plătite de către debitor, plus o taxă fixă de administrare de 39.99 £. Ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă de întârziere pentru plățile cu o întârziere de peste 3 zile pentru a acoperi costurile de administrare, în conformitate cu legea din 1998 privind plata cu întârziere a datoriilor comerciale (dobânzi).

16. Suspendarea contului pentru neplata serviciilor

Conturile utilizatorilor care nu au achitat tarifele (prin „achitat” se intelege ca sumele au intrat in contul nostru, indiferent de modalitatea de plata si de durata circuitului bancar) pentru prestarea serviciului in termen de 5 zile de la emiterea de catre furnizor a facturii pro-forma vor fi suspendate pana la confirmarea efectuarii platii sau pana la data efectuarii platii, potrivit prevederilor de mai sus. Reactivarea conturilor se va putea face numai dupa confirmarea efectuarii platii.

NOTA. Orice cont de gazduire suspendat pentru neplata va fi sters automat de catre sistem in 15 zile de la data suspendarii, iar conturile VDS si server dedicat dupa 15 zile. Furnizorul va putea redeschide conturile inchise pentru neplata tarifelor numai dupa plata integrala a tututor sumelor datorate de catre utilizator. Beneficiarul isi pierde toate drepturile asupra contului de gazduire sau a unui server vds in momentul suspendarii si nu va mai putea cere in nici un fel contul sau conturile gazduite de . Reactivarea unui cont suspendat dureaza intre 1-12 ore de la primirea plati in contul firmei SC Astimp IT SOLUTION SRL sau instant in cazul platii Online.

17. Garantia – Banii inapoi in 30 de zile

Fiecare client de gazduire al SC ASTIMP IT SOLUTION SRL beneficiaza de o garantie de 30 de zile. Daca in aceasta perioada nu sunteti complet satisfacut de calitatea serviciului de hosting puteti solicita, si primi inapoi banii platiti in avans.

Urmatoarele servicii NU sunt incluse in Garantia de 30 de zile : Platile prin SMS , Adaugare Fonduri/Credit, Taxele pentru inregistrarea numelor de domeniu (nationale si/sau internationale), Taxele achitate pentru serverele dedicate, serviciile comandate in calitate de reseller, si orice alte taxe achitate pentru servicii optionale / speciale altele decat cele din oferta standard.

In cazul in care anularea contului se datoreaza incalcarii de catre client a prezentelor termene si conditii nu se va efectua rambursul.

Garantia de rambursare a platii in termen de 30 zile de la efectuarea comenzii nu se aplica si nu se va efectua in cazul in care s-a utilizat cel putin 50% din transferul de date alocat contului de gazduire care constituie subiectul cererii de rambursare.

In cazul in care ati efectuat o plata la o anumita comanda si nu putem finaliza comanda din anumite cauze cum ar fi: ( furnizarea unor date incorecte , CNP , nume , etc.. ) si nu se ajunge la o intelegere ( refuzul de a furniza date corecte ) NU se va mai efectua rambursul. Toate comisioanele ( bancare , plata online , credit-card ) vor fi suportate de client.


18. Modificari

Ne rezervam dreptul de a face adaugari, anulari sau modificari in Termeni si Conditii, pachetele de gazduire, preturi si site oricand, informarea facandu-se prin intermediul siteului sau panourile de control ale clientilor.

19. Precizari suplimentare

Preturile sunt afisate in EURO si nu contin TVA 19%
Preturile afisate pe site-ul dedicatserver.ro ( US/EN ) sunt afisate si convertite din EURO > USD la cursul BNR + 2% din ziua respectiva.
Preturile afisate pe site-ul dedicatserver.ro ( RO/DE/FR )sunt afisate in EURO si convertite din EURO > RON la cursul BNR + 2% din ziua respectiva.
Pentru detalii puteti consulta draftul de CONTRACT, contract a carui acceptare este o conditie prealabila prestarii oricarui serviciu prezent pe acest site.

SC Astimp IT SOLUTION SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa sales@dedicatserver.ro, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

SC Astimp IT SOLUTION SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Nu ești sigur de ce serviciu sau produs ai nevoie?

Contactează-ne pentru consiliere!

Astimp IT Solution