Despre Dedicat Serverservere dedicate - cloud vps - domenii web - protecție ddos - protecție firewall

Serviciile noastre se bazeaza numai pe servere dedicate brand name IBM, Supermicro cu procesoare Intel Xeon Six /Octo /Deca Core, DDR3 ECC , SSD sau HDD-uri NVMe/SSD/SAS /SATA Enterprise.

Istoric


La mijlocul anului 2015, Astimp IT Solution SRL a preluat divizia de hosting dedicatserver.ro de la Astimp Consulting SRL, companie care din 1994 se ocupa cu furnizarea echipamentele IT hardware pentru centrele de date din România.

Experiența si profesionalismul echipei tehnice acumulate după creare a 6 centre de date noi si dotarea multor firme de hosting, in special servere si conectica, ne-au ajutat sa devenim unul dintre cei mai competitivi furnizori de servicii hosting de tip servere dedicate, protecție DDOS si IP transfer din România, serviciile oferite de noi fiind disponibile pe o infrastructura hardware de tip IBM Blade Center si Supermicro 4 Node pentru servere si Arista, A10 Networks si Mellanox pentru rețea. Misiunea noastră este ca printr-o evoluție continua sa devenim cel mai bun furnizor de servicii de acest tip din România.

Despre DedicatServer Cloud VPS SSD Găzduire Web Hosting DDOS Firewall

Solutii Enterprise


Dispunem de rackuri proprii in datacenter-ul de la Voxility SRL , in datacenter-ul M247 si echipamente colocate in NxDATA-1, toate cele trei centre de date sunt echipate cu sisteme de protecție la standarde ridicate si cu o conexiune redundată la internet ce beneficiază de peering cu toți providerii din România, dar si de legături directe internaționale de peste 500 Gbps. Acest lucru, împreună cu cunoștințele solide ale echipei noastre tehnice, ne permite sa oferim soluții profesionale de hosting.

Parteneri

 • Despre DedicatServer Cloud VPS SSD Găzduire Web Hosting DDOS FirewallVoxility
 • Despre DedicatServer Cloud VPS SSD Găzduire Web Hosting DDOS FirewallM247
 • Despre DedicatServer Cloud VPS SSD Găzduire Web Hosting DDOS FirewallNxDATA
 • Despre DedicatServer Cloud VPS SSD Găzduire Web Hosting DDOS FirewallINES
 • Despre DedicatServer Cloud VPS SSD Găzduire Web Hosting DDOS FirewallInterLAN
 • Despre DedicatServer Cloud VPS SSD Găzduire Web Hosting DDOS FirewallRONIX
 • Despre DedicatServer Cloud VPS SSD Găzduire Web Hosting DDOS FirewallCloudflare

Parteneri

 • Despre DedicatServer Cloud VPS SSD Găzduire Web Hosting DDOS FirewallCloudflare
 • Despre DedicatServer Cloud VPS SSD Găzduire Web Hosting DDOS FirewallRIPE NCC
 • Despre DedicatServer Cloud VPS SSD Găzduire Web Hosting DDOS FirewallPrimetelecom
 • Despre DedicatServer Cloud VPS SSD Găzduire Web Hosting DDOS FirewallA.N.S.I.P.
 • Despre DedicatServer Cloud VPS SSD Găzduire Web Hosting DDOS FirewallA.N.C.O.M.
 • Despre DedicatServer Cloud VPS SSD Găzduire Web Hosting DDOS FirewallRoTLD
 • Microsoft SPLA
 • Despre DedicatServer Cloud VPS SSD Găzduire Web Hosting DDOS FirewallcPanel

Ce echipamente avem?

Infrastructura noastră este compusa numai din echipamente de top precum IBM BladeCenter cu următoarele modele de Blade: IBM BLADE HS22, Supermicro 4 Node si HP 8 NODE folosite in configurații dinamice si scalabile oricând pentru nevoile clientului. Storage-uri cu porturi de 40/100 EDR. Echipamente de rețea Arista de top, cum ar fi modelul 7280R, model ce permite atingerea unei performante maxime de 3,6Tbps (Terabits per secunda) si 1,67Bpps (Miliarde pachete pe secunda).

Echipamentele sunt stack-ate in rack-uri HP de ultima generație ce oferă un sistem de management propriu asupra rețelei de Internet si a celei ce alimentare cu energie electrica, motiv pentru care sunt prevăzute standard cu doua linii de backup de curent si PDU-uri Sentry de 32A cu management si monitorizare pe fiecare outlet (prize). Pentru interconectarea rack-urilor cu echipamentele Arista 7280R se folosesc la nivel de rack echipamente Arista 7280S ,Arista 7050QX si Arista 7048 ( last mile) într-o structura SDN full meș.

Am realizat o rețea full meș cu 3x Core Ruter (7280R) si 3 x Distribution (Arista 7280S) cu multiple conexiuni de 40/100 Gbps.

In NxDATA-1 avem propria protecție DDOS out of path, in M247 si Voxility soluția A10 Networks TH5430S CFW si Load Balancer si Firewall Fortigate 1500D, toate cele trei soluții pot fi folosite in cascada si/sau individual conform cerințelor clienților.

Interconectarea la Internet


Suntem membri activi in cadrul Asociației Naționale a Providerilor de Internet din România (mai pe scurt ANISP), o prezenta activa in nodul Romanian Network Internet Exchange (mai pe scurt RONIX), avem peering cu toți Providerii de Internet majori din România, in speța Click Net/Romtelecom , RDS, UPC, precum si distribuitorii locali ai acestora.

Din acest motiv putem sa va oferim viteze mari de acces la site-ul Dvs., atât din interiorul României si al Europei, cat si vizitatorilor de pe alte continente. In ceea ce privește stabilitatea serverelor, va oferim un uptime de peste 99.9% Tier3, uptime absolut necesar fiecărei afaceri prezente in mediul online, indiferent de sfera de activitate (cu excepția celor stipulate in cadrul „Termenilor si condițiilor”).

Suntem prezenți in trei Centre de Date carier neutral in România: Voxility , M247 si NxDATA-1.

Intre cele trei locații avem o interconectare de 100Gbps pe o structura de rețea full meș, si un total de 130 Gbps conexiune la internet: 40Gbps Voxility, 50 Gbps M247 , 20Gbps Ines, 40 Gbps InterLan si 10 Gbps RONIX.

Despre DedicatServer Cloud VPS SSD Găzduire Web Hosting DDOS Firewall

Nu ești sigur de ce serviciu sau produs ai nevoie?

Contactează-ne pentru consiliere!

Astimp IT Solution