Acces Internetservere dedicate - cloud vps - domenii web - protecție firewall - protecție ddos

Echipamente de interconectare


  • Arista 7280R cu 6 porturi 100Gbps + 48 porturi 10Gbps Networking
  • Arista 7280S cu 4 porturi 40Gbps + 48 porturi 10Gbps Networking
  • Arista 7050QX cu 32 porturi 40Gbps Networking
  • Arista 7048 cu 4 porturi de 10Gbps si 48 porturi de 1Gbps
  • Mellanox SB7800- 2SFR Infiniband cu 36 EDR InfiniBand QSFP 100/56/25/10Gbps
  • A10 Networks TH5430S CFW Load Balancer cu 4 porturi 40Gbps + 16 porturi 10Gbps
  • Fortigate 1500D Firewall
Beneficii pentru accesul la Internet prin reţeaua noastră

Serviciul de acces la Internet oferit de compania noastră este o soluție premium ce oferă conexiune de mare viteză, simetrică, nepartajată și garantată, cu parametrii de performantă garantați.

Servicii opționale : Firewall, Load Balancer si protecție DDOS.

Cloud VPS SSD Găzduire Web Hosting Servere dedicate DDOS Firewall

Activitate


Suntem membri activi in cadrul Asociației Naționale a Providerilor de Internet din Romania (mai pe scurt ANISP), o prezenta activa in nodul InterLAN Internet Exchange , cel mai mare Internet eXchange din Romania, precum si in Romanian Network Internet Exchange (mai pe scurt RONIX), avem peering cu toți Providerii de Internet majori din Romania, in speța Click Net/Romtelecom , RDS, UPC, precum si distribuitorii locali ai acestora si prin M247 si Voxility peering cu majoritatea Providerilor externi.

Din acest motiv putem sa va oferim viteze mari de acces la site-ul si serviciilor Dvs., atât din interiorul României si al Europei, cat si vizitatorilor de pe alte continente. In ceea ce privește stabilitatea serverelor, va oferim un uptime de peste 99.9% Tier4, uptime absolut necesar fiecărei afaceri prezente în mediul online, indiferent de sfera de activitate (cu excepția celor stipulate in cadrul „Termenilor si condițiilor”).

Suntem prezenți in trei Centre de Date carier neutral in Romania: Voxility , M247 si NxDATA-1.
Intre cele trei locații avem o interconectare de 100Gbps pe o structura de rețea full meș, si un total de 130 Gbps conexiune la internet: 40Gbps Voxility, 50 Gbps M247 , 20Gbps Ines, 40 Gbps InterLan si 10 Gbps RONIX.

IP Transit – Internet prin fibră optică

Prin serviciul de acces la Internet prin fibră optică putem la dispoziție o plajă largă de viteze de acces și te putem ajuta să implementezi ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor tale de comunicare.

Serviciul este destinat furnizorilor de hosting sau operatorilor de telecomunicații ce permit anunțarea spațiului lor IP către Internet și importul tabelelor de rutare Astimp IT Solution în sistemul lor de rutare.

IP Peering – Internet exchange

Acest serviciu oferă posibilitatea schimbului de trafic între clienții Astimp IT Solution și cei ai companiei tale. Serviciul se realizează prin conexiune dedicată și garantată de fibră optică sau crearea de legături de interconectare realizate în centre de date prin sesiuni BGP.

Deținem legături de peering cu toți operatorii semnificativi și suntem prezenți în cele mai importante centre de date din România.

Nu ești sigur de ce serviciu sau produs ai nevoie?

Contactează-ne pentru consiliere!